Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1593 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Fiona66 napisał:
Zuzu napisał:
zagalopowali się zarządzający tym tworem z tą "wolna amerykanką" dając wolną rękę co do treści tematów i odpowiedzi licząc na jeszcze większy "ruch w interesie" tłumacząc to "wolnością słowa".
Odkręcić się tego nie da bo zdecydowana większość użytkowników mających wiedzę na konkretne tematy dała sobie siana z MN, a zostali sami gawędziarze leczący swoje kompleksy, zabijający nudę pisząc bloga czy "czatując" ze swoimi "ulubieńcami".
Wycinając odpowiedzi nie na temat lub te o dupie nie zostałoby by nic.

Do ktorych zaliczysz siebie ?
Na pewno nie dotych, co sobie siana dali

Hipokrytą nie jestem i też do tych "gawędziarzy" się zaliczam , a do jakiej części to już nie mnie oceniać.

@andre Odpowiedzieć głupio na głupi temat to jedno a co innego to pisać bzdury nie na temat aby tylko pisać.
Logując sie raz na tydzień masz ze sto nowych-starych tematów i do tego większość odpowiedzi o dupie(portal tak muli że usnąć idzie przy ładowaniu tematu), więc jakbym nie zaglądał tu codziennie to pewnie dałbym se siana widząc to sam wkoło, teraz to jeszcze te perełki jestem wstanie wyłapać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Zuzu napisał:Hipokrytą nie jestem i też do tych "gawędziarzy" się zaliczam[/quote]

To jutro znowu sobie pogawedzimy
Chyba, ze w nocy jakis szeryf "nastanie" i nas powystrzela jak kaczki
Na dzis mam dosyc gawedy
Kolorowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
portal działa słabo . trudno ..............
ale niech sobie zuzu przypomni jak około pól roku temu marudził a jednak dalej się loguje
a mnie tam zwisa i powiewa .......
chcesz zostać moderatorem to masz okazję
czasem można popisać o podatkach . czasem o dupie marynie , podrażnić mase . ale jak zawsze pisać tylko na temat to trochę nudno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Loguje się bo ja to bez netu jak bez powietrza, a jedna zakładka więcej nie wadzi aż tak.
Nic sie nie zmienia na lepsze, a raczej na gorsze. Marudziłem i rok temu, taki typ malkontenta
Zawsze to tu się pisze nie na temat, tematów o niczym jest tu tyle, że nie ma obaw o to, że nie będzie gdzie bzdur wypisywać.
Jak już się trafi coś nowego to i tak czat "dwojga zakochanych" śmiga sobie w najlepsze.
Na MOD-a się nie nadaję gdyż moja wizja zawartości forum dość znacząco odbiega od tego co tu się znajduje.

Dobra ja spadam oglądać walkę mrówek w cukierniczce. (o cukier)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...zuzu

cos mi sie zdaje,ze zaczynasz popadac w 'forumowa paranoje'

czy forum ma sie nazywac tak,czy srak...czy ma byc wiecej tematow do rzeczy,czy do dupy itepe itede...

czyjesz w sobie misje ratowania forumowego wszechswiata?

z tego co wiem,to wlascicielem forum jest pc.(pomijam tych oszolomow,ktorzy twierdza,ze to tzw. forumowicze sa wlascicielami!) i firma jako taka,nastawia sie na zysk z reklam,co jest chyba zrozumiale...

a czy moderator jest,czy go nie ma,to patrzac wstecz - zero roznicy!
(z wyjatkiem tego,ze ostatniemu modowi poprzewracalo sie w rajtuzach,od tego moderowania i zaczal szwedac sie po forum i pouczac innych,jak i co i gdzie,maja pisac!)

chesz skonczyc jak on,chyba nie...

poza tym,jako stary sieciowy wyjadacz,wiesz na pewno o tym,ze zalozenie swojego forum,to
zaden problem...

no i tak na zakonczenie,jak spiewal artysta:

- zyj i daj zyc innym -
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Co niektórym to tu raczej chodzi o zmianę oznaczenia z Platinum Boarder na Święta Krowa i do tego przyznać odpowiednie gratyfikacje. Chociażby zakaz kpienia z takowych, wytykania błędów i nieścisłości, a nakaz okazywania szacunku i potakiwania. Coś jak rezerwa w LWP. Im się w głowie nie mieści, że może przyjść jakiś młody i kpi z tak zasłużonego, co to dał z siebie tyle dla dobra i rozwoju MN, a jeszcze robi coś inaczej niż on by chciał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jak na razie to robi sie z tego www.mojatragedia.pl..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...z ta forumowa 'fala'

to faktycznie,cyrk i meksyk (jak to sie moze,czlowiekowi w glowie pomieszac)

niedlugo chlopaki beda sobie,ordery przyznawac...

a jak sie takiemu 'zasluzonemu' nie spodobasz - to znaczy,ze jestes kretynem (!)

coz za,oryginalna logika...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
ladnypanie,

co do fali na forum to sie zgodze w 100% Jest wielka fala wywolana przez 2 kretynow. Jeden z drugim sie przebija, zeby wypasc lepiej i dalej doplynac na tej fali
Wiec niech sie chlopaki staraja , do momentu, kiedy beda skazani na samych siebie
Ja dolaczam do grona tych, co "dali sobie siana"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Jak na razie to robi sie z tego www.mojatragedia.pl..

Jedna konkretna odpowiedź w temacie jak na razie,huraaaa, i co najważniejsze chyba najtrafniejsza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok